Der er 2 muligheder for at smage mine vine.
Du holder øje med hvornår jeg afholder en smagning. Det kan du gøre på Tasteplease.com eller følge med i bloggen her. Du kan så tilmelde dig på Tasteplease.com, og du er dermed sikret deltagelse.
Hvis I er en gruppe på f.eks 12 til 14 personer, kan I kontakte mig for at holde en lukket smagning. Jeg anbefaler at I gør det sammen med en restaurant, der laver mad af meget høj kvalitet, så det matcher vinene. Jeg kan godt være behjælpelig med at finde det helt rigtige sted. Smagningerne kan godt holdes ved 8-10 personer, men udvalget bliver ikke så stort, og prisen bliver forholdsvis højere.
Når vi har fundet et sted og tidspunkt, udarbejder jeg et forslag til hvilke vine der skal smages, og jeg kommer med anbefalinger til hvilken mad der passer til. Jeg regner altid med ca 2,5 flaske per mand. Det lyder af meget, men så er der plads til at der er vine der fejler. Det vin der ikke drikkes, tager jeg med igen. Som det fremgår af tidligere opslag, tager jeg glas med, og vasker dem selv op.
Jeg sidder med til bords, og drikker vinene sammen med jer, på fuldstændig lige fod. Der vil så blive fortalt om vinene vi drikker, og små historier fra Bourgogne og hvorledes jeg har fået fat i flaskerne. Snakker jeg for meget – beder i mig om at tie stille…
Skal der skrues op for programmet og prisen, har jeg en aftale med en af verdens bedste Sommelier og tjener, Jacob Kocemba, jeg så kan hyre for at stå for servering af vinene. Det er ikke nødvendigt, men det er afgjort alle pengene værd.
Det er vigtigt at forstå at dette er på filantropisk basis, og jeg laver disse arrangementer, alene for selv at få lov til at smage de fremragende vine. Med andre ord- vi er nogle stykker der mødes, og deler et par flasker vin, og deler så udgifterne i ”porten”.

Tomme flasker efter en vinsmagning, og dagen derpå.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s