Fordi en vinproducent har et godt markedsføringsværktøj, og laver “hypet” vin, der sælges for en formue, er det ikke nødvendigvis den producent der lavede den bedste vin for 80 år siden. Med andre ord – fordi en vin kan opnå en høj pris på en auktion, er det jo ikke en selvfølge at den smager godt.

Derfor koncentrerer jeg mig altid om de producenter der, efter min opfattelse, var de bedste i en given periode. Derfor vil du sjældent finde vine fra f.eks Romanée Conti ved mine smagninger, da kvaliteten ikke altid har været superhøj.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s