Gammel hvidvin til den 4. november på Dauphine

 

IMG_1869
Meursault 1. cru fra Quancard 1947. Denne vin blev omtalt i Børsen den 16. juni af Ole Troelsø, der gerne ville have haft mere tid til at nyde denne gamle vin – og det forstår jeg godt. For dem som har smagt mine vine fra Arthur Barolet, vil nok kunne nikke genkendende til etiketten, der minder utrolig meget om Barolet’s etiketter.

Jeg glæder mig til at servere denne enestående hvidvin for selskabet den 4. november på Dauphine.
1947 var en fremragende årgang, og bemærk standen og farven. Ligesom Arthur Barolet, var Quancard en meget lille negotiant fra Beaune, som opkøbte druer fra producenterne. Denne flaske er en blanding af druer fra Meursaults 1. cru marker. Hvilke marker der er repræsenteret, har de nok taget med i graven, da huset ikke længere eksisterer. Ikke desto mindre er denne vin en oplevelse. Jeg er fuldstændig sikker på at dette er en øjenåbner, for dem som ikke tidligere har smagt så gammel hvidvin.

Der er allerede mange reservationer til den 4. november, så har du tid og lyst til at deltage, så skriv på min blog, for at lave en forhåndstilmelding. Den er ikke bindende før du har betalt via http://Tasteplease.com.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s