Nyt om næste vinsmagning – og ekstra smagning.

 

IMG_1897.JPG

 

Siden jeg oplyste datoen for næste vinsmagning på Dauphine, har der været en overvældende forhåndstilmelding, og der er allerede flere bookinger end der er pladser. Det er jo fantastisk, men giver dog også nogle store udfordringer, da der er store selskaber som har meldt deres ankomst.
Jeg har derfor sammen med Rolf, fra Dauphine besluttet at vi holder en ekstra smagning den 27. oktober. Så må vi håbe, der er vin tilovers til den 4. november 😊
For dem som allerede har lavet en forhåndstilmelding, vil jeg gerne opfordre jer til at flytte den til 27. oktober i stedet, I har selvfølgelig fortrinsret.
Programmet vil ikke helt blive det samme, men det skal du ikke være ked af. Blandt andet vil jeg glæde mig til at smage 1964 Les Musigny fra Henri de Villamont og 1952 Chambertin fra Albert Bichot. 2 legendariske vinmarker fra 2 rigtig gode årgange og vinproducenter fra deres bedste tid. Det kan næsten ikke gå galt.
Jeg tror det bliver en stor aften med fantastisk mad og godt selskab. Rolf har løftet lidt af sløret for aftenens 8 retters menu og 8 amuser. Glæd jer til Østers, Caviar, Hummer, Foie Gras, Krondyr, Brisler, Trøfler og meget meget mere. Med andre ord – en overflod af velvære 🙂

 

 

IMG_1898.JPG

 

Vil du sikre dig plads til denne smagning kan jeg opfordre dig til at lave en forhåndstilmelding her på siden. Prisen bliver kr. 5.995,- per kuvert.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s